0
ZATVORI

Storitve

1. SVETLO PRORAČUN


Podjetje V-TAC ima strateško partnerstvo s programsko opremo za izračun razsvetljave DIALUX (https://www.dial.de/en/dialux-desktop/product-plugins/profile/v-tac-1/), prek katere ga je mogoče dobiti optimalen izračun stopnje osvetlitve naših izdelkov, poleg tega, da ga lahko osebno uporabljate, se lahko za vse izračune obrnete na našo tehnično podporo po e-pošti: podrska@v-tac.hr ali na tehničnega predstavnika v vaši regiji, ki bo vrnil izračun za izbrane izdelke s priporočenim položajem istega v vašem prostoru. Dialux izračuna tudi potrebno stopnjo osvetlitve, ki ustreza kriterijem, predpisanim za varnost pri delu.


2. IZPOLNITEV STROŠKOV


KSA d.o.o. ima zaposlene strokovnjake, ki lahko hitro izpolnijo vaše ocene stroškov in vam ponudijo ponudbo za celotno paleto svetlobnih napeljav in stikal. Vse svoje ponudbe lahko pošljete po e-pošti na podrska@v-tac.hr ali se obrnete na tehničnega svetovalca v svoji regiji.


3. IZRAČUN MENJALNIH SVETLOBNIH ENOT


V primeru, da želite preveriti, koliko bi vas stala zamenjava običajnih svetlobnih napeljav s sodobno LED osvetlitvijo, vas bo naše osebje obiskalo v 48 urah po vašem klicu, vam pripravilo seznam svetil in pripravilo informativno ponudbo. podrska@v-tac.hr ali se obrnite na tehničnega svetovalca v vaši regiji

 

4. NAJEMNO FINANCIRANJE


V sodelovanju s priznanimi mednarodnimi podjetji nudimo našim strankam priložnost, da "popolnoma" zamenjajo celotno običajno razsvetljavo s sodobno LED osvetlitvijo. Naši tehnični svetovalci bodo: 1. Izmerili zahteve glede prostora in ravni osvetlitve 2. Naredite ponudbo z nadomestnimi LED svetili Samsung čipi in 5-letna garancija ali druge zahteve v sodelovanju z uglednimi oblikovalskimi ali arhitekturnimi pisarnami 3. V sodelovanju z našimi profesionalnimi partnerji električarji omogočite zamenjavo svetil in na novo rekonstrukcijo obstoječih električnih napeljav. 5. Na podlagi porabe električne energije bomo izračunali optimalno trajanje najema. Projekt je zasnovan tako, da še naprej plačujete stroške električne energije za določeno obdobje kot v obdobju pred zamenjavo z LED osvetlitvijo in plačujete razliko v prihrankih za stroške nabave in namestitve nova visoko učinkovita LED osvetlitev. Naše podjetje bo izračunalo obdobje, po katerem boste odplačali najemnino za novo razsvetljavo in plačali le nove nižje stroške porabe električne energije.


5. BREZPLAČNO ODSTRANJEVANJE STARIH SVETILNIH OBJEKTOV


KSA je izredno osredotočena na spodbujanje ekologije in okoljske ozaveščenosti prebivalstva.

Z zakonskimi določbami so vsa podjetja in obrti dolžna odstranjevati elektronske odpadke, ko jih zamenjajo, in pridobiti spremni list o odlaganju elektronskih odpadkov.

 

Med svetlobne napeljave kategorija elektronskih odpadkov vključuje:

Svetilke za fluorescenčne sijalke, razen svetilk za gospodinjstvo

Ravne fluorescenčne sijalke

Kompaktne fluorescenčne sijalke

Razelektritvene svetilke, vključno z visokotlačnimi natrijevimi žarnicami in kovinskimi parnimi žarnicami

Natrijeve sijalke z nizkim pritiskom

Druga svetlobna oprema ali oprema za širjenje ali nadzor svetlobe, razen žarnic

 

Če menjate razsvetljavo, morate samo poslati e-pošto na podrska@v-tac.hr ali se obrniti na prodajnega zastopnika v vaši regiji in za vas bomo brezplačno organizirali odstranjevanje in odstranjevanje starih neekoloških svetlobnih napeljav in vam dali ustrezno potrditev.

Ta spletna stran uporablja cookies za boljšo uporabniško izkušnjo. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta kliknite »Strinjam se«. Nastavitve cookies lahko konfigurirate v vašem spletnem brskalniku, oglejte si več informacij tukaj. Strinjam se