0

Poslanstvo in vizija KSA d.o.o.

Moja vizija je podjetje, naše skupno podjetje, ki bo uspešno in vodilno na trgu.
Naša dolžnost je, da poslujemo in ravnamo v skladu z zakoni, naravo, etiko, moralo in odgovornostmi do družbe in skupnosti.
Naš vsakdan je usvajanje novih znanj in uporaba najnovejših tehnologij. Rast, razvoj in uspešnost podjetja ne dosegamo na račun zaposlenih, temveč z njihovo pomočjo.
V današnji kapitalistični družbi je glavni cilj čim večji dobiček in sam dobiček.
Od tega se želim jasno distancirati. Dobiček ali dobiček je posledica uspeha in ne cilja.
Tu je cilj pot!
Cilj je imeti zadovoljne zaposlene, ki se veselijo vsakega novega delovnega dne, vendar ne zato, ker redno mesečno prejemajo dobro plačo za svoje delo, ampak veliko več, ker se zavedajo svoje vloge v podjetju in odgovornosti, ki stoji za njim.
Vesela in zadovoljna stranka takšnim zaposlenim pomeni več kot aplavz igralcu na koncu predstave.
Naše poslanstvo je zagotoviti zdravo delovno okolje, ki vsakemu zaposlenemu zagotavlja pogoje, da zadovolji tudi najzahtevnejše stranke.
Da imamo kupce, ki so veseli, da naše podjetje obstaja, kupce, ki z veseljem kupujejo naše izdelke in ki nas z veseljem priporočajo drugim.

Naša nadaljnja dolžnost je, da svojo državo podpiramo ne le z rednimi plačili davkov, ampak tudi s širšo družbeno odgovornostjo.
Ponosni moramo biti na to, kar delamo in ustvarjamo na Hrvaškem, in se potruditi, da vsak dan bolj napredujemo in postajamo boljši, razvijamo se, izvažamo.
Čeprav se ta postopek nima konca, še vedno obstaja pot, ki vodi v to smer.
Pot do rasti podjetja, pa tudi pot do dolgoročno večjega zadovoljstva zaposlenih, tako finančno kot tudi v smislu statusa.
Kako rad potujem Zadnji stavek povzema celoten opis:
"Ker pot, to je naš cilj"!

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Več o tem