0
ZATVORI

O podjetju

O podjetju


Kakovost izdelkov + Kakovost opravljenih storitev = Zadovoljen kupec je osnovna enačba, na kateri temeljimo svoje poslovanje in na podlagi katere smo v izjemno kratkem času postali vodilni distributer LED svetil in električnih materialov na Hrvaškem.

 

To pomeni, da podpiramo naše partnerje pri iskanju najboljših rešitev, da se bodo lahko osredotočili na svojo osnovno dejavnost. Nenehno in strastno delamo na izboljšanju naših izdelkov in storitev ter širimo našo ponudbo.

 

Osredotočenost na potrebe in pričakovanja naših strank in njihovo zadovoljstvo z dobavljenimi izdelki, storitvami in razpoložljivostjo našega osebja so najpomembnejše vrednote, na podlagi katerih merimo in določimo našo splošno uspešnost.

 

 

 

 

 

 

Na hrvaškem trgu smo generalni zastopniki vodilnega evropskega distributerja LED razsvetljave, priznanega podjetja V-TAC (https://www.v-tac.eu/, ki ima ekskluzivno pravico vgraditi najkvalitetnejše in najbolj inovativne LED čipe vodilnega proizvajalca SAMSUNG, s 5-letno garancijo .

V-TAC je razvil najbolj tehnološko dovršene izdelke SMART HOUSE, združljive z Amazon Alex. V-TAC je namenjen in nenehno dela na razvoju svoje ponudbe z uvajanjem najnaprednejših tehnoloških rešitev in širjenjem ponudbe ter v smeri multimedijskih, robotskih in drugih inovativnih naprav in naprav.


  

 

 

 

 

 

 

ALING CONEL je visokotehnološko podjetje in eden vodilnih proizvajalcev stikalne tehnologije in dodatne opreme. Izpostaviti želimo celotno linijo izredno konkurenčnih modularnih stikal in vtičnic podjetja  Aling Conel (https://www.aling-conel.com/sr/products/experience-mode/categories/ ), ki so na voljo v vseh barvah in dizajnih s 30-letno garancijo .

 

ZAKAJ ALING CONEL

 

ZANESLJIVOST

Naš nujni cilj je, da so vsi izdelki ALING-CONEL izdelani iz najkakovostnejših surovin, preizkušeni v našem laboratoriju in certificirani s strani priznanih evropskih certifikacijskih podjetij.

Izdelki ALING-CONEL zagotavljajo varnost in zanesljivost za kupca. Garancija na naše izdelke velja za vse življenje.

 

ENOSTAVNOST

Enostavna namestitev ali zamenjava obstoječe inštalacije naredi naše izdelke priljubljene tako pri profesionalnih električarjih kot uporabnikih.

 

MOŽNOST IZBORA

Široka paleta izdelkov, modelov in barv daje veliko kombinacij, ki bodo oplemenitile vsak prostor in hkrati izpolnile njegovo osnovno uporabno vrednost.

 

SKRB ZA ZAĐČITO OKOLJA

Naš cilj je prihodnjim generacijam pustiti okolje, v katerem bodo lahko brez prekinitev živeli, delali in ustvarjali nove vrednote. Da bi ozaveščali skupnost o pomenu ekologije, smo ustanovili hčerinsko podjetje, ki reciklira embalažo PET. Na ta način zaščitimo svoje okolje, ozaveščamo družbo in si prizadevamo ustvariti boljšo prihodnost.

   


  

 

 

 

Da bi kupcem na hrvaškem trgu omogočili nakup kakovostnih in profesionalnih izdelkov, je podjetje KSA prevzelo distribucijo blagovne znamke Brennensthul®.

Blagovna znamka Brennensthul® pomeni brezkompromisno kakovost in varnost, kar pomeni izdelke s 5 zvezdicami: odlični izdelki, prepričljive inovacije, široka paleta vrhunskih linij izdelkov, velika garancija ter kompetentno in profesionalno servisiranje v prodajnem asortimanu kablov, razdelilnih omar, prenosnih vtičnic, varnost v hiši, prenosne svetilke, programerji in testne naprave ter merilna orodja.

https://www.brennenstuhl.com/en

 

 

    


 

 

ERGOM ® je eden vodilnih evropskih proizvajalcev elektroinštalacijskih materialov, zastopan v več kot 50 državah z več kot 14.000 izdelki v energetski, gradbeni, avtomobilski, telekomunikacijski in medicinski industriji. Z zastopanjem te blagovne znamke kupcem nudimo podporo in priložnost za nakup najširšega nabora visokokakovostne tehnologije priključkov, pritrdilnih dodatkov in orodij v elektrotehniki.

https://www.ergom.com/en/products/

 

 

  

 

ELEKTROPROFI® - je registrirana blagovna znamka KSA, pod katero se proizvaja visokokakovostni namestitveni material po poštenih cenah. Moto, ki opisuje našo celostno strategijo, je "Strankam zagotoviti najboljšo kakovost in vrhunsko storitev po poštenih cenah".

 

      
Luxtella
- zastopnik smo profesionalne industrijske in ulične LED razsvetljave. Proizvodnja poteka v EU. Vsi izdelki so v skladu z evropsko poslovno kulturo. Poslovni postopek po najvišjem standardu in zahtevanih certifikatih. Izdelki lahko prilagodijo funkcije, uporabljajo najboljše visokozmogljive CREE čipe in uporabljajo PHILIPS XitaniumDriver kot standard. Stopnja zaščite svetilk je IP66 in mehanska odpornost IK10. Garancija na izdelke je do 12 let.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Več o tem